קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

פאי רועים ברביקיו

פאי רועים ברביקיו
המתכון ברביקיו פאי הרועים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 253 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 33 אוכלים וטבחים. גשו לסופר וקנו אפונה, פפריקה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 83%. ציון זה הוא עצום. נסו פאי הרועים של פליאו, פשטידת רועי בקר ותירס ברביקיו, ו פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם פאי רועים של שאריות חג ההודיה!) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מוסיפים הודו ובצל; מבשלים 6-8 דקות או עד שההודו כבר לא ורוד, מפרקים את הודו לפירורים; מסננים. מערבבים פנימה גזר, אפונה, רוטב ברביקיו וקטשופ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
גזרגזר
קטשופקטשופ
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
אפונהאפונה
3
מעבירים לשמן 1-1/2-קט. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים פירה מעל; מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פפריקהפפריקה
מורחיםמורחים
5
אופים, ללא כיסוי, 30-35 דקות או עד שהמילוי מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור