המתכון ברביקיו פאי הרועים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 253 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 33 אוכלים וטבחים. גשו לסופר וקנו אפונה, פפריקה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 83%. ציון זה הוא עצום. נסו פאי הרועים של פליאו, פשטידת רועי בקר ותירס ברביקיו, ו פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם פאי רועים של שאריות חג ההודיה!) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
מוסיפים הודו ובצל; מבשלים 6-8 דקות או עד שההודו כבר לא ורוד, מפרקים את הודו לפירורים; מסננים. מערבבים פנימה גזר, אפונה, רוטב ברביקיו וקטשופ.