קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר אפרסק מצופה כפול

סנדלר אפרסק מצופה כפול
המתכון קובלר אפרסק מצופה כפול מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סנדלר אפרסק קרום כפול, מאפה אפרסקים מצופה עוגיות, ו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים קמח, סוכר ומלח במעבד מזון ותהליך במשך 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים חמאה ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים מים, כמה כפות בכל פעם, עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
4
הסר את הבצק ולשים קלות על משטח מקומח קלות עד שזה פשוט מגיע יחד. מחלקים את הבצק לשניים ונוצרים לדיסקים. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
לאחר שהבצק מתקרר, מסירים מהמקרר ומגלגלים כל דיסק לריבוע של 9 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מניחים על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף וחוזרים למקרר כדי להירגע עד שמוכנים להרכיב.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
ממיסים חמאה במחבת סאוט גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הסוכר והמים ומבשלים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
3
מוסיפים אגוז מוסקט, מלח, אפרסקים וקמח ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים חצי מתערובת האפרסק בתחתית תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ ' באמצעות כפית מחוררת. למעלה את האפרסקים עם שכבה 1 של בצק.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
הסר מהתנור העליון את הקרום עם האפרסקים הנותרים לכסות עם הקרום השני.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מברישים את הקרום העליון עם שמנת כבדה, מפזרים סוכר, וחוזרים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומיצים תוססים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני חיתוך והגשה.

מרכיבים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS