קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר דובדבן-משמש

סנדלר דובדבן-משמש
עוגת הדובדבן-משמש מוכנה בעוד כ-45 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך ויסקי, קצפת, קמח לכל מטרה unbleached, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סנדלר דובדבן ומשמש, סנדלר משמש, ו סנדלר משמש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 11x7x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
2
שלב הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב.
3
מורחים באופן שווה בצלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים ב 5 החומרים הבאים. ציפוי כפית מעל מילוי.
2
אופים סנדלר עד ציפוי הוא חום זהוב ומיצים ממילוי מבעבעים בעובי בקצוות, כ 50 דקות.
3
מגישים סנדלר חם עם גלידה או קצפת.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.