קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

סנדלר ריבס מיושן

סנדלר ריבס מיושן
המתכון הישן קובלר ריבס הוא מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד עבור יום האם. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפה ססקטון מיושן, מאפה אפרסקים מיושן, ו מאפה אפרסקים מיושן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים ריבס לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מקציפים 3/4 כוס סוכר לבן וחמאה יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד שמנת וחלק; מערבבים 1 כוס קמח, חלב, אבקת אפייה, תמצית וניל, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה מעל ריבס.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
5
מערבבים 1 כוס סוכר, קורנפלור, ו 1/4 כפית מלח בקערה; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים מים רותחים על שכבת תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד סנדלר הוא השחמה קלה, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.