המתכון הישן קובלר ריבס הוא מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד עבור יום האם. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפה ססקטון מיושן, מאפה אפרסקים מיושן, ו מאפה אפרסקים מיושן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים ריבס לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מקציפים 3/4 כוס סוכר לבן וחמאה יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד שמנת וחלק; מערבבים 1 כוס קמח, חלב, אבקת אפייה, תמצית וניל, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
אבקת אפייה
סוכר מגורען
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
יוצקים את הבלילה מעל ריבס.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
5
מערבבים 1 כוס סוכר, קורנפלור, ו 1/4 כפית מלח בקערה; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים מים רותחים על שכבת תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד סנדלר הוא השחמה קלה, על 1 שעה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.