סעודת יום ראשון: בקר, בצל ונזיד פורטר
ארוחת יום ראשון: בשר בקר, בצל ונזיד פורטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 582 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בצל, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, סעודת יום ראשון: תבשיל כבש עם כופתאות פרג, ו ארוחת יום ראשון: קפה שפשף צלעות בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את בשר בקר עם מלח ופלפל.
מחממים רסס גדול של שמן על חום בינוני גבוה בסיר גדול וצורב בשר בקר בקבוצות קטנות עד שכל הצדדים הם השחמה.
מניחים את הסיר בחזרה על חום ולהוסיף חמאה; לאחר החמאה נמסה, מוסיפים בצל בצלים ובצלצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל ובצלים שאלוט רכים, כ 7 דקות.
מוסיף בשר שמורות וכל מיצים, חבורה של קורנית, ופורטר, ולאחר מכן להוסיף מלאי בשר כדי לכסות. להביא לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום נמוך, לכסות חלקית עם מכסה, ולתת לבשל עד רך ובישול נוזלי הוא מעובה, על 1 1/2 שעות.
להוסיף מלאי נוסף לפי הצורך, כך תבשיל לא להתייבש.
לאחר התבשיל מעובה בשר הוא רך, העונה לטעום עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לשרת עם תפוחי אדמה וכוס פורטר-אם יש שמאל.