קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סעודת יום ראשון: בקר, בצל ונזיד פורטר

סעודת יום ראשון: בקר, בצל ונזיד פורטר
ארוחת יום ראשון: בשר בקר, בצל ונזיד פורטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 582 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בצל, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, סעודת יום ראשון: תבשיל כבש עם כופתאות פרג, ו ארוחת יום ראשון: קפה שפשף צלעות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את בשר בקר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
2
מחממים רסס גדול של שמן על חום בינוני גבוה בסיר גדול וצורב בשר בקר בקבוצות קטנות עד שכל הצדדים הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר מ סיר ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מניחים את הסיר בחזרה על חום ולהוסיף חמאה; לאחר החמאה נמסה, מוסיפים בצל בצלים ובצלצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל ובצלים שאלוט רכים, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיף בשר שמורות וכל מיצים, חבורה של קורנית, ופורטר, ולאחר מכן להוסיף מלאי בשר כדי לכסות. להביא לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום נמוך, לכסות חלקית עם מכסה, ולתת לבשל עד רך ובישול נוזלי הוא מעובה, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
פורטר.פורטר.
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
להוסיף מלאי נוסף לפי הצורך, כך תבשיל לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
תבשילתבשיל
7
לאחר התבשיל מעובה בשר הוא רך, העונה לטעום עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לשרת עם תפוחי אדמה וכוס פורטר-אם יש שמאל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פורטר.פורטר.
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תבשילתבשיל