ספגטי אפוי
ספגטי אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 374 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב עגבניות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בסיר, לשלב את העגבניות, רוטב עגבניות, מים, בצל, פלפלים, שום, פטרוזיליה, תערובות תיבול, סוכר, ועלי דפנה. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום ולתת להתבשל, מכוסה, במשך 1 שעה. להתפורר בשר טחון במחבת גדולה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מבושל לחלוטין, ללא צבע ורוד שנותר.
מסננים את השומן מהבשר, ולאחר מכן מוסיפים את הבשר הטחון לקומקום. מבשלים עוד 20 דקות. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. מכסים את החלק התחתון של 13 על 9 על ידי 2 אינץ ' מחבת עם רוטב.
מוסיפים שכבה של פסטה ואז קצת פחות מ 1/2 של כל גבינה; לחזור על השכבות, מסתיים עם הרוטב.
אופים בתנור במשך 30 דקות. למעלה התבשיל עם הגבינה הנותרת, להחזיר אותו לתנור, ולהמשיך לבשל עד הגבינה נמסה מבעבע, על 5 יותר דקות.
חותכים לריבועים לפני ההגשה.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.