עוגת פרמזן אפויה
פרמזן אפוי הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 164 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, פפריקה, פילה דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. נסו מוט אוקיינוס אפוי, פילה Perch, ו מוט שלוק עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, לשלב את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, פפריקה ובזיליקום.
מברשת פילה דגים עם חמאה, ואז לטבול לתוך תערובת פירור.
מניחים במחבת אפייה משומנת.
אופים, חשוף, ב 500° במשך 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.