ספגטי אפוי I
ספגטי אפוי I דורש כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 422 קלוריות, 29 גרם חלבון ו-15 גרם שומן למנה. תמורת $1.65 למנה, מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פטריות, פלפלים, מרק פטריות מרוכז, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 495 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ספגטי אפוי, ספגטי אפוי וספגטי אפוי.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים ספגטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מטגנים את הבצל, הפלפלים הירוקים ובשר הבקר הטחון. לאחר שהבשר חום והבצל והפלפלים מתרככים, מוסיפים את העגבניות, הפטריות והאורגנו. מבשלים ללא מכסה במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מניחים מחצית מהספגטי המבושל לתוך המנה המוכנה. מעל חצי מתערובת הבשר.
מפזרים 1 כוס של גבינת צ'דר עדינה. חזור. בקערה בינונית מערבבים יחד שמנת מרק פטריות ומים עד לקבלת מרקם חלק; יוצקים על תבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.