ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת
ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכי לחנות וקחי פרמזן, סוכר, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי ברוטב עגבניות וחציל, ספגטי מטוגן ברוטב עגבניות צלוי, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לחמם 2 כפות שמן זית בסיר בגודל בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב עד רך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים עגבניות ומיצים, ומשתמשים במחית תפוחי אדמה או בגב כף עץ כדי לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות צמצמו לרוטב עבה, 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום. להתמזג עם בלנדר טבילה או בלנדר משטח עבודה בקבוצות.
מוסיפים סוכר, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בעוד רוטב עגבניות מבשל, לחמם 1/2 כוס שמן זית במחבת גדולה 12 אינץ ' ללא מקל מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מורחים את פרוסות החצילים במחבת. החלקים מיד לספוג את רוב השמן, אבל בסופו של דבר לגרש את השמן ולהתחיל חום. מערבבים מדי פעם עד חצילים פרוסות השחמה על כל הצדדים, ורק מתחיל פריך, 8 עד 10 דקות.
הסר פרוסות עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מבשלים ספגטי במים רותחים על פי הוראות החבילה. כאשר כמעט נעשה, להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מסננים פסטה במסננת, ומיד להעביר לסיר עם רוטב עגבניות. להפוך את החום בינוני, להוסיף את מי הפסטה, ולזרוק פסטה עד שהוא מצופה באופן שווה עם הרוטב.
מחלקים פסטה בין ארבע צלחות. למעלה כל אחד עם רבע פרוסות חצילים מטוגנים ומפזרים בנדיבות עם פרמזן מגורר טרי.