קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת

ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת
ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכי לחנות וקחי פרמזן, סוכר, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי ברוטב עגבניות וחציל, ספגטי מטוגן ברוטב עגבניות צלוי, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לחמם 2 כפות שמן זית בסיר בגודל בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים עגבניות ומיצים, ומשתמשים במחית תפוחי אדמה או בגב כף עץ כדי לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות צמצמו לרוטב עבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הסר מהחום. להתמזג עם בלנדר טבילה או בלנדר משטח עבודה בקבוצות.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים סוכר, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
בעוד רוטב עגבניות מבשל, לחמם 1/2 כוס שמן זית במחבת גדולה 12 אינץ ' ללא מקל מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מורחים את פרוסות החצילים במחבת. החלקים מיד לספוג את רוב השמן, אבל בסופו של דבר לגרש את השמן ולהתחיל חום. מערבבים מדי פעם עד חצילים פרוסות השחמה על כל הצדדים, ורק מתחיל פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר פרוסות עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
מבשלים ספגטי במים רותחים על פי הוראות החבילה. כאשר כמעט נעשה, להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ספגטיספגטי
11
מסננים פסטה במסננת, ומיד להעביר לסיר עם רוטב עגבניות. להפוך את החום בינוני, להוסיף את מי הפסטה, ולזרוק פסטה עד שהוא מצופה באופן שווה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מחלקים פסטה בין ארבע צלחות. למעלה כל אחד עם רבע פרוסות חצילים מטוגנים ומפזרים בנדיבות עם פרמזן מגורר טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
מגישים מיד