ספגטי ברוטב צדפות לבנות
ספגטי עם רוטב צדפות לבן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לכי לחנות ותקני שום, מלח, צדפות תינוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו ספגטי ברוטב צדפות לבנות, ספגטי ברוטב צדפות לבנות, ו ספגטי מואר ברוטב צדפות יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בקושי רך לנשוך, על 10 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים שום בשמן זית לעתים קרובות עד ריחני (לא חום), 1 עד 2 דקות.
מוסיפים יין, מיץ צדפות, ונוזל שמור מצדפות ומרתיחים עד מצטמצם לכ -1 כוס, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים צדפות ומערבבים מדי פעם עד חם, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים לרוטב צדפות יחד עם פטרוזיליה ופתיתי צ ' ילי; מערבבים ומוסיפים מלח לפי הטעם. מחלקים באופן שווה בין ארבע קערות רחבות.