קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ספגטי ברוטב צדפות לבנות

ספגטי ברוטב צדפות לבנות
ספגטי עם רוטב צדפות לבן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לכי לחנות ותקני שום, מלח, צדפות תינוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו ספגטי ברוטב צדפות לבנות, ספגטי ברוטב צדפות לבנות, ו ספגטי מואר ברוטב צדפות יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים ספגטי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בקושי רך לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
3
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים שום בשמן זית לעתים קרובות עד ריחני (לא חום), 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים יין, מיץ צדפות, ונוזל שמור מצדפות ומרתיחים עד מצטמצם לכ -1 כוס, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים צדפות ומערבבים מדי פעם עד חם, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מסננים ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
7
מוסיפים לרוטב צדפות יחד עם פטרוזיליה ופתיתי צ ' ילי; מערבבים ומוסיפים מלח לפי הטעם. מחלקים באופן שווה בין ארבע קערות רחבות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
רוטב צדפותרוטב צדפות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק