ספגטי וברוקולי Aglio Olio
ספגטי וברוקולי Aglio אוליו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), Spaghetti Aglio E Olio, ו Spaghetti Aglio E Olio.
הוראות
מוסיפים את פרחי הברוקולי לסיר גדול של מים רותחים, מלוחים ומבשלים עד אל דנטה, 3 עד 4 דקות. הכן קערה של מי קרח.
הסר את הפרחים מהסיר, שומר את מי הבישול. לעצור את תהליך הבישול על ידי מזעזע אותם במי הקרח.
הסר את הפרחים ו לטפוח יבש.
מוסיף את הספגטי באותה סיר של מים. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
בינתיים, להוסיף את השמן, פרוס ברוקולי גבעולים, פתיתי פלפל אדום ושום למחבת גדולה על אש בינונית נמוכה ומפזרים מלח. מבשלים עד השום קלוי קלוי וריחני, על 8 דקות.
הוסף את הפרחים, לזרוק מעיל חם דרך.
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, ומוסיפים את הפסטה למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. לזרוק את החומרים ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה. לסחוט את מיץ לימון מעל ומפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו.