קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות48
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי וברוקולי Aglio Olio

ספגטי וברוקולי Aglio Olio
ספגטי וברוקולי Aglio אוליו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), Spaghetti Aglio E Olio, ו Spaghetti Aglio E Olio.

הוראות

1
מוסיפים את פרחי הברוקולי לסיר גדול של מים רותחים, מלוחים ומבשלים עד אל דנטה, 3 עד 4 דקות. הכן קערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
2
הסר את הפרחים מהסיר, שומר את מי הבישול. לעצור את תהליך הבישול על ידי מזעזע אותם במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את הפרחים ו לטפוח יבש.
4
מוסיף את הספגטי באותה סיר של מים. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בינתיים, להוסיף את השמן, פרוס ברוקולי גבעולים, פתיתי פלפל אדום ושום למחבת גדולה על אש בינונית נמוכה ומפזרים מלח. מבשלים עד השום קלוי קלוי וריחני, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ברוקוליברוקולי
שוםשום
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף את הפרחים, לזרוק מעיל חם דרך.
7
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, ומוסיפים את הפסטה למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. לזרוק את החומרים ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת
8
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה. לסחוט את מיץ לימון מעל ומפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
לשרת.