ספגטי וכדורי בשר הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1041 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פתיתי צ'ילי, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה מצוין. נסו קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ספגטי וכדורי בשר., ו ספגטי וכדורי בשר. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
מקציפים יחד את הביצים והפטרוזיליה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את השום השחום, בשרים וגבינה ומערבבים בעדינות עד לשלב. להתחיל להוסיף פירורי לחם 1 כף בכל פעם עד התערובת פשוט מחזיקה יחד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות. צור את הבשר לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
גבינה
שום
בשר
5
מחממים את כוס השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את כדורי הבשר ומטגנים עד חום זהוב מכל הצדדים. הסר בזהירות לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
7
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל, פתיתי שום וצ ' ילי ומבשלים עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
בצל
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
10
מערבבים את העגבניות ולתת להתבשל, חשוף, במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
11
מוסיפים את הפלפלים ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
פלפלים
12
מוסיפים את כדורי הבשר, מפחיתים את החום עד בינוני וממשיכים לבשל עד שהקציצות בישלו דרך והרוטב התעבה, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
רוטב
13
מסננים את הספגטי וחוזרים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
ציוד שתשתמש בו
סיר
14
הוסף חלק מהרוטב וזרוק למעיל במשך כ -30 שניות. מערבבים את הבזיליקום הקצוץ לתוך רוטב העגבניות ומצקת חלק מהרוטב על הספגטי וקציצות הבשר. מגררים הרבה פרמזן מלמעלה ומקשטים עם עלי פטרוזיליה טריים.