ספגטי וכדורי בשר הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1066 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ספגטי, לחם פריך, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו קציצת ספגטי, ספגטי ופאי קציצה, ו עוטפת ספגטי וכדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, גזר, בצל, סלרי, שום וקמח 5 דקות.
בעוד המרק מגיע לרתיחה, מערבבים את הבשר הטחון עם גבינה, פירורי לחם, ביצה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
בשר טחון
פטרוזיליה
גבינה
מרק
ביצה
6
רול לתוך 1 1/2-כדי 2 אינץ ' כדורים.
מרכיבים שתצטרך
גלול
7
הסר את המכסה ממרק ולהחליק כדורים לתוך מרק. להחזיר לרתיחה ואז לערבב ספגטי. להפחית את החום ומבשלים מרק 10 דקות יותר, עד פסטה הוא רך וכדורים בישלו דרך. מערבבים בזיליקום ולהסיר " כד " מהתנור.