ספגטי עוף
אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, ספגטי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Spaghetti con Pollo Y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ו ספגטי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העוף לתוך סיר בינוני של מים ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. מרתיחים במשך כמה דקות, ולאחר מכן פונים לחום בינוני נמוך ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות. קח את העוף מתוך הסיר (להשאיר את הנוזל לבישול הספגטי) ולתת מגניב מעט. בחר את הבשר כדי להפוך 2 כוסות נדיבות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מבשלים את הספגטי במרק מן העוף עד אל דנטה. לא לבשל יתר על המידה.
מסננים את הספגטי, בהזמנת כ -2 כוסות של נוזל הבישול.
מוסיפים את הספגטי לקערה גדולה ומשלבים עם עוף, מרק פטריות, 1 1/2 כוסות צ ' דר, פלפלים ירוקים ואדומים, מלח מתובל, קאיין, בצל ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים בכוס 1 של הנוזל השמור בהתחלה, מוסיפים כוס נוספת במידת הצורך.
מניחים את התערובת במחבת תבשיל העליון עם שארית 1 כוס צ ' דר.
אופים עד מבעבע, כ -45 דקות. (אם הגבינה על גבי מתחיל לקבל מבושל מדי, לכסות את התבשיל בנייר כסף.)