קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי עוף

ספגטי עוף
ספגטי עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 182 מעריצים. גשו לסופר וקנו עוף, צ'דר חד, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 71%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), Spaghetti con Pollo y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), וספגטי צומת: הספגטי בשווי 4 דולר בטעם כמעט טוב כמו הספגטי בשווי 24 דולר מהבן LA של רוי צ'וי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את נתחי העוף למים הרותחים ומרתיחים כמה דקות, ואז מחזירים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוציאים את העוף ו-2 כוסות ממרק העוף מהסיר. כשהעוף מתקרר, מסירים את העור ובוחרים את הבשר (תערובת של כהה ולבן) לקבלת 2 כוסות נדיבות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מבשלים את הספגטי באותו מרק עוף עד לדרגת אל-דנטה. לא לבשל יתר על המידה. כשהספגטי מבושל, משלבים עם העוף, מרק הפטריות, 1 1/2 כוסות גבינה, הפלפלים הירוקים, הפלפל האדום, הבצל, המלח המתובל, הקאיין, ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה 1 כוס ממרק העוף השמור, מוסיפים כוס נוספת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
מרק פטריותמרק פטריות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ספגטיספגטי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
7
מניחים את התערובת בתבנית קדירה ומעליה את 1 כוס הגבינה הנותרת. מכסים ומקפיאים עד 6 חודשים, מכסים ומקררים עד יומיים או אופים מיד עד לקבלת מבעבע, כ-45 דקות. (אם הגבינה מלמעלה מתחילה להתבשל מדי, מכסים בנייר כסף).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות