ספגטי עם בצל מוקפץ, פטה ועשבי תיבול
ספגטי עם בצל מוקפץ, פטאן ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 395 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.3 דולר למנה. אם יש לכם ספגטי, מיורן, שמן זית לימון מאייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. נסו דלעת ספגטי ים תיכונית מוקפצת עם ירקות ופטה, פאן עוף מוקפץ עם ירקות ועשבי תיבול, ו קישואים מוקפצים עם שום ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -8 דקות
מסננים, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול.
בינתיים מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהם רכים ומתחילים להשחים, כ-15 דקות מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את מיורן, ומטגנים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת 2 כפות השמן הנותרות וזורקים עם מספיק נוזל בישול שמור, 1/4 כוס בכל פעם, כדי להרטיב. זורקים עם גבינת הפטה. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל, לפי הטעם.