ספגטי עם בצל קרמל ורדיקיו
אם יש לך שיני שום, אורגנו, רדיקיו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 57 דקות. מתכונים דומים: צנון מטוגן ופסטה בצל מקורמל, ריזוטו עם אמרון וקרמל רדיקיו, ו נקניקיות עם בצל אדום מקורמל ורדיקיו.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; לטגן 15 דקות או עד רך כמעט, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד זהב עמוק (כ 20 דקות), ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפל אדום ושום. מבשלים 3 דקות; מערבבים מדי פעם.
מוסיפים יין; מבשלים 4 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מוסיף נוזל בישול שמור, פסטה, radicchio, פטרוזיליה, אורגנו לתערובת בצל.
מפזרים מלח ופלפל שחור; לזרוק לשלב. למעלה עם גבינה.