פאי דובדבנים חמוציות
פאי דובדבנים חמוציות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 219 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מילוי פאי דובדבנים, סוכר, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. נסו פאי דובדבנים, ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, ו פאי דובדבנים חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד מילוי פאי דובדבנים, רוטב חמוציות, צימוקים, עמילן תירס וג ' ינג ' ר.
הכינו בצק פאי-קרום, והחליפו מיץ תפוזים במים. מחלקים בצק 55% / 45 %.
רול גדול יותר חתיכה כדי 1 1/2 סנטימטרים גדול יותר מ 9-אינץ פאי פאן.
מניחים קרום בצלחת העוגה ומשאירים סככה של סנטימטר אחד, ומברישים בחלבון ביצה. כף מילוי דובדבנים לקרום פאי.
רול קרום שני לסיבוב 12 אינץ'.
חותכים ל -14 רצועות ליצירת חלק עליון סריג. להרטיב את קצה הקרום התחתון במים.
מניחים 7 רצועות על פני עוגה. אין לאטום את הקצוות. מקפלים כל רצועה אחרת בחזרה באמצע הדרך מהמרכז.
מקום מרכז צלב רצועת על פאי ולהחליף מקופל חלק של רצועות. עכשיו לקפל בחזרה רצועות חלופיות.
מקם רצועת צלב שנייה במקום. חזור על לארוג רצועות לחצות לתוך הסריג. חותם מסתיים. הפעל קצה קרום תחתון למעלה מעל הקצוות של רצועות. קמצוץ לאטום. הפוך קצה מחורץ גבוה.
מברישים מאפה בחלב ומפזרים מעט סוכר.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) למשך 50 דקות, או עד שהפירות מתחילים לבעבע והקרום חום זהוב. עוגה מגניבה מעט על רשת.