ספגטי עם ברוקולי ופטריות
גשו לסופר וקנו ברוקולי, פלפל טחון, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי בסיר אחד עם פטריות, ו ספגטי עם תרד ופטריות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, מוסיפים ספגטי ומביאים את המים לרתיחה מתגלגלת. לבשל פסטה עד אל דנטה; לנקז היטב.
מערבבים ברוקולי, פטריות, חמאה, מלח, פלפל, גבינת פרמזן, מיץ לימון, אבקת שום ובזיליקום בסיר גדול.
מחממים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות וברוקולי חמים.
מניחים את הספגטי ואת התערובת החמה בצלחת גדולה, לזרוק קלות לפני ההגשה.