קושימומחה
מוכן ב1 ש, 3 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

עוף, ארטישוק וקנליני שעועית ספצטינו

עוף, ארטישוק וקנליני שעועית ספצטינו
עוף, ארטישוק וקנליני שעועית ספצטינו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 380 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בצל, עלה דפנה, גבעולי סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 3 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 66%. נסו עוף, ארטישוק וקנליני שעועית ספצטינו, עוף מרגיש טוב, שעועית קנליני וסלט ארטישוק, ו מטבל שעועית ארטישוק וקנליני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר כבד של 5 או 6 ליטר מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם שחומים ופריכים, בערך 6 עד 8 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הפנקטה ומסננים על מגבות נייר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל, השום, 1 כפית מלח ו -1 כפית פלפל ומבשלים עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף, הבזיליקום, רסק העגבניות, הטימין ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רסק עגבניותרסק עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
בצלבצל
טימיןטימין
מלחמלח
5
מוסיפים את העוף ולוחצים כלפי מטה כדי לצלול. הביאו את הנוזל לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים, ללא כיסוי, הופכים את העוף ומערבבים מדי פעם, למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
מוסיפים את הארטישוק ואת שעועית הקנליני ומבשלים עד שהעוף מבושל והנוזל הצטמצם מעט, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית קנלינישעועית קנליני
ארטישוקארטישוק
עוף שלםעוף שלם
7
מוציאים את העוף ומניחים להתקרר למשך 5 דקות. זורקים את העצמות וחותכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס. מחזירים את הבשר לסיר ומבשלים במשך 5 דקות עד שהוא מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר את עלה הדפנה וזורק. מתבלים את הספצטינו במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
9
מכניסים את הספצטינו לקערות ומקשטים בפנצ ' טה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת