ספגטי עם בשר בקר, שקדים מעושנים ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם בשר בקר, שקדים מעושנים ובזיליקום. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שקדים, מלח כשר ופלפל, פסטה ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. נסו ספגטי בזיליקום לימון עם שקדים, ברוקולי עם שקדים מעושנים, ו שקדים מעושנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בחלק העליון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מניחים את הסטייקים על תבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את הרבס דה פרובנס משני צידי הסטייקים וטפטוף בשמן זית. צלוי במשך 10 עד 12 דקות עבור בינוני היטב.
תן לסטייקים לנוח 10 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
במעבד מזון, לשלב את העגבניות, בזיליקום, שום, מיץ לימון, גרידת לימון, ו 1/4 כוס שמן זית. תהליך עד התערובת הוא קצוץ גס.
מניחים את הפסטה המבושלת, תערובת עגבניות ושקדים מעושנים בקערה גדולה. לזרוק היטב דק את הרוטב עם קצת מי פסטה, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מקשטים עם גבינת פרמזן ובזיליקום קצוץ. חותכים את הסטייקים לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומגישים לצד הפסטה.