קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

ספגטי עם כדורי בשר

ספגטי עם כדורי בשר
ספגטי עם כדורי בשר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 21 גרם חלבון , 25 גרם שומן ובסך הכל 501 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם סוכר, בשר בקר, פירורי לחם מתובלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61% . מתכונים דומים: כדורי עוף לספגטי וקציצות , ספגטי וכדורי בשר הטובים ביותר , וספגטי וקציצות .

הוראות

1
בתנור הולנדי מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 1-1/2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בינתיים, מניחים לחם וחלב בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את פירורי הלחם, הביצה, המלח, האורגנו והפלפל. מפוררים מעל תערובת את בשר הבקר, העגל והחזיר הטחון; לערבב היטב. צור ל-1-1/2-in. כדורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
במחבת גדולה משחימים כדורי בשר בשמן עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דַק-דַק-
5
מוסיפים לרוטב. באותה מחבת, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לנקז. מערבבים לרוטב. מבשלים ללא מכסה במשך 20-30 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מגישים עם ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט

יין מומלץ: קיאנטיname, Nero D Avola, סנג ' ובזה

קיאנטי, Nero D Avola וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי לספגטי וקציצות. לכל היינות האדומים האיטלקיים הללו יש מספיק חומציות כדי להתאים בצורה מושלמת לרוטב העגבניות במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.