קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

ספגטי עם צדפות, עגבניות מיובשות וזיתים

ספגטי עם צדפות, עגבניות מיובשות וזיתים
ספגטי עם צדפות, עגבניות מיובשות וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות ועסיסיות בשמן, עלי בזיליקום, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סקווש ספגטי יווני עם עוף, תרד, זיתים קלמטן ועגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו צדפות בקלף עם שומר, עגבניות וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
על תבנית אפייה, לזרוק את פירורי הלחם עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים במשך 12 דקות, או עד השחמה ופריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה קטנה, לשלב את הזיתים, עגבניות מיובשות, חומץ בלסמי ו 1/2 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה. בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה טובה על הקרקעית, כ -3 דקות. להפוך את הצדפות ולבשל עד הרגע עשה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ספגטיספגטי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להעביר את הצדפות לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד מופחת 1/4 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים כל מיצים שהצטברו מן הצדפות ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
9
מסננים את הספגטי ומעבירים אותו לקערה גדולה ורדודה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים את רוטב המחבת, את תערובת הזית והשמש-עגבניות מיובשות ואת העגבניות הקצוצות וזורקים היטב; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הצדפות על גבי הספגטי, מפזרים את סלטה ריקוטה, בזיליקום ופירורי לחם על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ספגטיספגטי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
המלצת יין: הצדפות המתוקות, העגבניות החומציות והזיתים המלוחים כאן מצביעים על לבן איטלקי אסרטיבי אך לא עשיר מדי. נסה Vermentino, כגון 2000 Antinori.
מרכיבים שתצטרך
ורמנטינוורמנטינו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)