ספגטי עם קישואים מטוגנים
ספגטי עם קישואים מטוגנים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לך פלפל, קישואים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצי ספגטי מטוגנות ללא גלוטן, ללא בשר יום שני: ספגטי קישואים וביצים מטוגנות Sriracha, ו קישואים " ספגטי.
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את הקישואים עם הקמח וקמצוץ של מלח. במחבת גדולה מאוד, מחממים מחצית השמן עד מנצנץ.
מוסיפים חצי מהקישואים ומטגנים על אש גבוהה, מסתובבים פעם או פעמיים, עד להשחמה ופריכה, 3 עד 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הקישואים מתלה חוט נייר towellined ומתבלים עם מלח. חזור עם השמן הנותר וקישואים.
בינתיים, לבשל את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים, שומר 1/2 כוס של נוזל בישול פסטה. להחזיר את הפסטה לסיר ולזרוק עם 1 כוס גבינה, בזיליקום וקמצוץ נדיב של פלפל.
מוסיף את מי הפסטה שמורים קצת בכל פעם, זורק היטב מעיל.
מעבירים את הפסטה לקערה ולמעלה עם קישואים פריכים.
מגישים מיד עם טריזי לימון וגבינה נוספת.