ספגטי עם שום
ספגטי עם שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. אם יש לכם פתיתי פלפל, שמן זית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia, ו ספגטי מחסן ספגטי עם חמאת שום.
הוראות
לקלף שום ללא שיני ריסוק דק פרוסה לאורכו באופן שווה ככל האפשר (אתה צריך בערך 1 כוס; לקלף ולפרוס יותר במידת הצורך). לבשל שום ב 4 כפות (1/4 כוס) שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק זהב, 7 עד 10 דקות.
מעבירים שום עם כפית מחוררת לקערה. (שום יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.)
מוסיפים פתיתי פלפל חמים למחבת ומבשלים, ערבוב, 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
בינתיים, לבשל ספגטי בסיר 6-8 ליטר של רותחים עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים לבישול, ולאחר מכן לנקז ספגטי במסננת. מערבבים גרידה ומלח לתוך שמן במחבת, ולאחר מכן להוסיף ספגטי, פטרוזיליה, ו 1/2 כוס שמורות בישול מים. לזרוק על חום גבוה בינוני עד בשילוב היטב, 30 שניות עד 1 דקה, הוספת מספיק מי בישול שמורים כדי לשמור על ספגטי לח.
הסר מהחום ולזרוק פסטה עם הנותרים 1/2 כפות שמן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים שום שנותר.