ספגטי עם תרד שמנת טרגון
ספגטי עם תרד שמנת טרגון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרד שמנת וספגטי עגבניות, ספגטי עם לימון, צ'ילה ותרד שמנת, ו ספגטי עם עגבניות טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר כל גבעולים קשים מהתרד. במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת הטרגון ומבשלים 2 דקות.
מוסיף את התרד והמלח ומערבבים עד נבול. מבשלים עד הנוזל מתאדה מהתרד, כ 5 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות. שמור 1 כוס של מי הפסטה.
מסננים את הספגטי וזורקים עם 3/4 כוס של מי פסטה שמורים, תערובת תרד, גבינת שמנת, פטרוזיליה, פרמזן ופלפל. אם הרוטב נראה עבה מדי, להוסיף יותר של מי פסטה שמורות.
אפשרויות תרד: אתה יכול לקנות תרד טרי בצורות שונות, תלוי כמה קשה אתה רוצה לעבוד.: בר סלטים: שקלו 10 אונקיות תרד מהבר סלטים של הסופרמרקט שלכם, ואתם מוכנים לבשל -- אין צורך בשטיפה או הסרת גבעול.: תיקים שטופים: סופרמרקטים לשאת שקיות 10 אונקיות של תרד. זה נוקה מכל החול הנראה לעין, אבל עדיין ניתן לו שטיפה אחרונה לפני הבישול.: צרורות של תרד טרי: תצטרך 1/2 פאונד שווה 10 אונקיות של תרד ארוז.
הסר את הגבעולים ולאחר מכן לשטוף את העלים כמה פעמים כדי להיפטר חצץ.
המלצת יין: ענבי צ ' נין בלאן מייצרים יין פירותי אך מפוצץ בחומציות--שידוך מצוין לטרגון. נסה גם בקבוק Vouvray מצרפת או אחד chenin בלאן מקליפורניה.