זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך בייקון מעושן, בירה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו ספגטי קאובוי, ספגטי קאובוי, ו ספגטי קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים ספגטי וממליחים את המים. מבשלים אל דנטה או עם ביס אליו.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים מחבת עמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שמן זית כתית אקסטרה ובייקון. בייקון חום ופריך, 5 דקות, להסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
לנקז קצת עודף שומן במידת הצורך. השאירו רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בשר בקר ומתפוררים אותו כפי שהוא חומים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מוסיפים בצל, שום ומערבבים לבשר. מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל, רוטב חריף וורצ ' סטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
8
הוסף 1/2 כוס בירה deglaze המחבת. מבשלים 5 עד 6 דקות יותר ואז מערבבים עגבניות ורוטב עגבניות.