ספגטי קאובוי
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך בייקון מעושן, בירה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו ספגטי קאובוי, ספגטי קאובוי, ו ספגטי קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות מוסיפים ספגטי וממליחים את המים. מבשלים אל דנטה או עם ביס אליו.
מחממים מחבת עמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שמן זית כתית אקסטרה ובייקון. בייקון חום ופריך, 5 דקות, להסיר עם כפית מחוררת.
לנקז קצת עודף שומן במידת הצורך. השאירו רק מספיק כדי מעיל התחתון של המחבת.
מוסיפים בשר בקר ומתפוררים אותו כפי שהוא חומים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים בצל, שום ומערבבים לבשר. מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל, רוטב חריף וורצ ' סטרשייר.
הוסף 1/2 כוס בירה deglaze המחבת. מבשלים 5 עד 6 דקות יותר ואז מערבבים עגבניות ורוטב עגבניות.
מוסיפים ספגטי חם לבשר ולרוטב ומשלבים. להתאים תבלינים ולהגיש את פסטה בקערות רדודות. מגררים קצת גבינה על הפסטה ומפזרים בצל ירוק.
מרכיבים מנות :
3 2 כפות חמאה מומסת בייקון מעושן, קצוץ 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1/2 פאונד חוואר קצוץ 397 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות צלויות קצוץ או מרוסקות אש 3 ציפורן שום, קצוץ 4 שרימפס וורידים פלפל שחור טחון 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. נתח בשר טחון 2 חתיכות טופי הית' בר רוטב חריף, גלגל עין. 1 2 כפיות אבקת שום שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת 1 ( חצילים) בצל, קצוץ 4 שרימפס וורידים מלח 4 בצל ירוק, קצוץ 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גבינת צ'דר חדה 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס 1 2 כפיות אבקת שום רוטב ווסטרשייר, גלגל עין.