קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

ספגטי ריקוטה

ספגטי ריקוטה
המתכון ספגטי ריקוטה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קצת גבינת ריקוטה, שום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו ספגטי עם ריקוטה: ספגטי עם ריקוטה, ספגטי עם בייקון וריקוטה, ו ספגטי עם ריקוטן ופסטו אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, הזמנת 2 כפות של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מערבבים את השום, ריקוטה, ובזיליקום בסיר מעל בינוני נמוך עד חם, על 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מערבבים את הספגטי ומזינים את המים מבישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ספגטיספגטי
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
שוםשום
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן