ספייס שפשף סטייק עם צ'יפס שום מהיר
ספייס שפשף סטייק עם צ'יפס שום מהיר עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן צמחי, ספייס לשפשף, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: ספייס שפשף רצועת סטייק, ספייס שפשף סטייק אגף, ו סטייק הצלעות האולטימטיבי שפשף תבלינים.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
חום 1 אינץ שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה עד שהוא רושם 191° על מדחום.
בעוד שמן מחמם, לטפוח סטייקים יבשים, ואז לשפשף בכל רחבי עם ספייס לשפשף (ומלח במידת הצורך).
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב סטייקים, מתהפך פעם אחת עם מלקחיים, עד משחימים היטב, על 5 דקות בסך הכל.
מעבירים מחבת לתנור וצולים 10 דקות עבור מדיום-רייר.
בדוק שמן בעת הצריבה סטייקים, וכאשר הוא רושם 191°, להתחיל טיגון צ 'יפס ב 2 קבוצות (להוסיף צ' יפס בזהירות; הם עשויים להיות גבישי קרח, אשר יכול לגרום להתפזר), ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך, 4 עד 5 דקות לכל אצווה.
מעבירים צ ' יפס עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח ופלפל בזמן חם. להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.
כבה את החום מתחת לסיר, ולאחר מכן להוסיף שום ומטגנים עד הזהב החיוור, 30 שניות עד 1 דקה, ולהעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר. לזרוק צ ' יפס עם שום בקערה גדולה.
להעביר סטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות. פורסים סטייק ומגישים עם צ ' יפס.