קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

ספינג' די ריקוטה

ספינג' די ריקוטה
אם יש לכם שמן צמחי, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו Sfinge di ריקוטה, פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, ו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה; מערבבים ביצים, סוכר לבן, גבינת ריקוטה עד חלקה וקרם. מערבבים את וניל וקמח. אם הבלילה היא תערובת יבשה בקצת מהחלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
במחבת מעל חום בינוני גבוה, חום שמן צמחי עד חם. זרוק כפית של הבלילה לתוך השמן החם ומטגנים עד הזהב. הפעל לבשל עוגיות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר עם כפית מחוררת ולנקז עוגיות על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
מפזרים סוכר של קונדיטור אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר