ספינג' די ריקוטה
אם יש לכם שמן צמחי, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו Sfinge di ריקוטה, פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, ו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה; מערבבים ביצים, סוכר לבן, גבינת ריקוטה עד חלקה וקרם. מערבבים את וניל וקמח. אם הבלילה היא תערובת יבשה בקצת מהחלב.
במחבת מעל חום בינוני גבוה, חום שמן צמחי עד חם. זרוק כפית של הבלילה לתוך השמן החם ומטגנים עד הזהב. הפעל לבשל עוגיות באופן שווה.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז עוגיות על מגבות נייר.
מפזרים סוכר של קונדיטור אם תרצה.