קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
דיאטותללא גלוטן
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן

ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם chard שוויצרי, רחב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Semifreddo di Cioccolato של מרסלה חזן, ו אורז של מרסלה חזן ומרק כרוב חנוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה והשמן מעל להבה גבוהה בינונית בסיר עם תחתית כבדה שיתאים לחזיר בנוחות. כאשר קצף החמאה שוכך, לשים את הבשר, צד השומן פונה כלפי מטה. כפי שהוא חומים, להפוך אותו כל כמה רגעים אפילו צביעה מסביב. אם אתה צריך למצוא את החמאה הופכת כהה מאוד, להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את המלח, פלפל, ו 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיף את החלב לאט, או שזה יהיה להרתיח מעל. אפשר לחלב להגיע לרתיחה במשך 20 או 30 שניות, להפוך את החום למינימום, ולכסות את הסיר, משאיר את המכסה מעט פתוח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מבשלים בבית רתיחה עצלה מאוד במשך כשעה, הפיכת הבשר מעת לעת, עד החלב התעבה, באמצעות אידוי, לרוטב אגוז חום. (הזמן המדויק זה ייקח תלוי במידה רבה על החום של המבער שלך ואת עובי הסיר שלך. במקרה שלי, הייתה שכבה עבה כל כך של שומן על גבי החלב שלא יכולתי לדעת מה קורה מתחתיו. זה לא נראה לי שזה אי פעם הולך להפוך חום אגוז, ולכן בסופו של דבר אני זייף קדימה בכל מקרה, אשר עשוי להסביר היבט הסופי פחות מוצלח של הרוטב שלי.) כאשר החלב מגיע לשלב זה ולא לפני, להוסיף 1 כוס חלב יותר, לתת לו להתבשל במשך כ 10 דקות, ואז לכסות את הסיר בחוזקה. בדוק ולהפוך את החזיר מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
לאחר 30 דקות, להגדיר את המכסה מעט פתוחה. המשך לבשל על מינימום חום, וכאשר אתה רואה אין יותר חלב נוזלי בסיר, להוסיף את 1/2 כוס חלב אחרים. המשך לבשל עד שהבשר מרגיש רך כאשר נדחף במזלג וכל החלב נקרש לאשכולות אגוז חום קטנים. בסך הכל זה ייקח בין 2 1/2 ו 3 שעות. (אם, לפני הבשר מבושל לחלוטין, אתה מוצא כי הנוזל בסיר התאדה, להוסיף עוד 1/2 כוס חלב, חוזר על הצעד במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
כאשר החזיר הפך רך וכל החלב בסיר התעבה לתוך אשכולות כהים (שוב, זה לא נראה כאילו זה אי פעם הולך לקרות לי), להעביר את הבשר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
תן לו להתיישב במשך כמה דקות, ואז לחתוך אותו לפרוסות על 3/8 אינץ ' עבה או קצת פחות, ולסדר אותם על מגש חם.
8
להטות את הסיר ואת הכף את רוב השומן-ייתכן שיהיה כמו כוס זה-להיות זהיר להשאיר מאחור את כל אשכולות החלב מקריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים 2 או 3 כפות מים, ומרתיחים את המים על אש גבוהה תוך שימוש בכפית עץ כדי לגרד שאריות בישול רופפות מלמטה ובצדדים של הסיר. כפית את כל מיצי הסיר על החזיר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
גבינת צ ' ארד שוויצרית מוקרמת עם גבינת פרמזן
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
Chard שוויצריChard שוויצרי
11
- מגיש 4 -
12
חותכים את גבעולי chard לחתיכות על 4 אינץ ' ארוך, ולשטוף אותם במים קרים. מביאים 3 ליטרים מים לרתיחה ומבשלים את הגבעולים לרתיחה מתונה עד שהם מרגישים רכים כאשר נדחפים עם מזלג, על 30 דקות על פי המחבר (בישלתי אותם רק על 15).
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
לנקז ולהניח בצד.
14
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
למרוח את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה עם חמאה ומניחים שכבה של גבעולי chard בתחתית, הנחת אותם מקצה לקצה ו זמירה כדי להתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
16
מפזרים קלות עם מלח וגבינה מגוררת ונקודה במשורה עם חמאה. חזור על ההליך, בניית שכבות של גבעולים עד שהשתמשת בכולם. השכבה העליונה צריכה להיות מפוזרת בנדיבות עם פרמזן מנוקד עבה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
17
אופים על המדף העליון של התנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ויוצרת קרום קל, זהוב על גבי. אתה יכול להתחיל לבדוק אחרי 10 או 15 דקות, אבל מניסיוני זה לוקח 20 או 25 דקות. כשהגרין יוצא מהתנור, תן לו להתיישב לכמה דקות לפני שהוא מביא אותו לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
סלט סלק שוויצרי מבושל
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
19
- מגיש 4-6 -
20
לנקות את העלים chard היטב בכמה שינויים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
21
הרם את העלים מתוך האמבטיה האחרונה שלהם ולשים אותם במחבת עם רק את הלחות נצמדת אליהם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
22
מוסיפים 2 כפיות מלח, הופכים את החום לבינוני, מכסים ומבשלים עד למכרז מלא, בערך 15-18 דקות מהרגע שהנוזל במחבת מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
23
מסננים את chard ולחץ בעדינות החוצה לחות רבה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
24
העברה למגש הגשה. כאשר פושר או לא קריר יותר מאשר טמפרטורת החדר, לזרוק עם מלח, שמן זית, ו 1 או יותר כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
25
הגישו מיד.
26
קליפות מנדרינה קפואות מלאות סורבה מנדרינה
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סורבהסורבה
27
- מגיש 4-
28
מרכיבים
29
4 מנדרינות
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
30
1 תפוזים גדולים או קטנים 2
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
31
1 לימון
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
32
1 כוס סוכר מגורען
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
33
1 ביצה לבן (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
34
3 כפות רום (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
35
לשטוף את המנדרינות במים קרים. לחתוך בצורה מסודרת את צמרותיהם בחתיכה אחת, משאיר מספיק של פתח בשבילך כדי לחלץ את הפרי, מאוחר יותר, כדי למלא את הקליפה. החזק כל מנדרינה מעל קערה ולצלול מקצרת הדר לתוך הלב שלה; לסחוט כמה שיותר מיץ לתוך הקערה, להיות זהיר מאוד להשאיר את הקליפה ללא פגע. לאחר מכן להסיר כל פרי או עיסה הנותרים מבפנים של מנדרינה כך שיש לך כדור חלול מסודר, מלא שורות. להקפיא את הפגזים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
36
מגררים את גרידת 1/2 של התפוז ו 1/2 של הלימון. מיץ תפוזים ולימון לתוך קערת מיץ מנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
37
שים את הסוכר ו 1 כוס מים לתוך סיר קטן. להפוך את החום בינוני ומערבבים מעת לעת עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
38
יוצקים את הסירופ הזה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
39
מוסיפים את תיבות התפוז והלימון המגורדות ואת תערובת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
40
מערבבים היטב. אפשר לתערובת להתקרר לחלוטין ולקרר במקרר. בשלב זה עוסק חזן בחלבון ביצה מוכה רק עד הקצפה, אך מסיבות שונות דילגתי על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
41
חבוץ את התערובת הצוננת במכונת גלידה. אם אתה רוצה, מערבבים את הרום לתוך סורבה churned; אני לא אוהב קינוחים שיש להם טעם boozy, אז עזבתי את זה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
דבש הדריםדבש הדרים
42
חזן מייעץ להקפיא את סורבה לפחות 1 שעה לפני מלית אותו לתוך הפגזים, אבל הייתי קצר בזמן וממולא מיד. פשוט כפית את סורבה לתוך הפגזים, ואז להחזיר את המנדרינות הממולאות למקפיא ולחכות 45 דקות כדי לשרת. לוח הטעימות שלי חשב סורבה יכול היה להיות פחות מתוק, אבל אז תהינו אם הפחתת הסוכר היה נותן סורבה קפוא מרקם פחות יפה; זה היה בהיר ותוסס, אם כי שום דבר מבעבע נוספה!
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סורבהסורבה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון