קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
דיאטותללא גלוטן
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן

ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם chard שוויצרי, רחב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Semifreddo di Cioccolato של מרסלה חזן, ו אורז של מרסלה חזן ומרק כרוב חנוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה והשמן מעל להבה גבוהה בינונית בסיר עם תחתית כבדה שיתאים לחזיר בנוחות. כאשר קצף החמאה שוכך, לשים את הבשר, צד השומן פונה כלפי מטה. כפי שהוא חומים, להפוך אותו כל כמה רגעים אפילו צביעה מסביב. אם אתה צריך למצוא את החמאה הופכת כהה מאוד, להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את המלח, פלפל, ו 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיף את החלב לאט, או שזה יהיה להרתיח מעל. אפשר לחלב להגיע לרתיחה במשך 20 או 30 שניות, להפוך את החום למינימום, ולכסות את הסיר, משאיר את המכסה מעט פתוח.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מבשלים בבית רתיחה עצלה מאוד במשך כשעה, הפיכת הבשר מעת לעת, עד החלב התעבה, באמצעות אידוי, לרוטב אגוז חום. (הזמן המדויק זה ייקח תלוי במידה רבה על החום של המבער שלך ואת עובי הסיר שלך. במקרה שלי, הייתה שכבה עבה כל כך של שומן על גבי החלב שלא יכולתי לדעת מה קורה מתחתיו. זה לא נראה לי שזה אי פעם הולך להפוך חום אגוז, ולכן בסופו של דבר אני זייף קדימה בכל מקרה, אשר עשוי להסביר היבט הסופי פחות מוצלח של הרוטב שלי.) כאשר החלב מגיע לשלב זה ולא לפני, להוסיף 1 כוס חלב יותר, לתת לו להתבשל במשך כ 10 דקות, ואז לכסות את הסיר בחוזקה. בדוק ולהפוך את החזיר מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לאחר 30 דקות, להגדיר את המכסה מעט פתוחה. המשך לבשל על מינימום חום, וכאשר אתה רואה אין יותר חלב נוזלי בסיר, להוסיף את 1/2 כוס חלב אחרים. המשך לבשל עד שהבשר מרגיש רך כאשר נדחף במזלג וכל החלב נקרש לאשכולות אגוז חום קטנים. בסך הכל זה ייקח בין 2 1/2 ו 3 שעות. (אם, לפני הבשר מבושל לחלוטין, אתה מוצא כי הנוזל בסיר התאדה, להוסיף עוד 1/2 כוס חלב, חוזר על הצעד במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
כאשר החזיר הפך רך וכל החלב בסיר התעבה לתוך אשכולות כהים (שוב, זה לא נראה כאילו זה אי פעם הולך לקרות לי), להעביר את הבשר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
תן לו להתיישב במשך כמה דקות, ואז לחתוך אותו לפרוסות על 3/8 אינץ ' עבה או קצת פחות, ולסדר אותם על מגש חם.
8
להטות את הסיר ואת הכף את רוב השומן-ייתכן שיהיה כמו כוס זה-להיות זהיר להשאיר מאחור את כל אשכולות החלב מקריש.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים 2 או 3 כפות מים, ומרתיחים את המים על אש גבוהה תוך שימוש בכפית עץ כדי לגרד שאריות בישול רופפות מלמטה ובצדדים של הסיר. כפית את כל מיצי הסיר על החזיר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
גבינת צ ' ארד שוויצרית מוקרמת עם גבינת פרמזן
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
Chard שוויצריChard שוויצרי
11
- מגיש 4 -
12
חותכים את גבעולי chard לחתיכות על 4 אינץ ' ארוך, ולשטוף אותם במים קרים. מביאים 3 ליטרים מים לרתיחה ומבשלים את הגבעולים לרתיחה מתונה עד שהם מרגישים רכים כאשר נדחפים עם מזלג, על 30 דקות על פי המחבר (בישלתי אותם רק על 15).
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
13
לנקז ולהניח בצד.
14
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
למרוח את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה עם חמאה ומניחים שכבה של גבעולי chard בתחתית, הנחת אותם מקצה לקצה ו זמירה כדי להתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
16
מפזרים קלות עם מלח וגבינה מגוררת ונקודה במשורה עם חמאה. חזור על ההליך, בניית שכבות של גבעולים עד שהשתמשת בכולם. השכבה העליונה צריכה להיות מפוזרת בנדיבות עם פרמזן מנוקד עבה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
17
אופים על המדף העליון של התנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ויוצרת קרום קל, זהוב על גבי. אתה יכול להתחיל לבדוק אחרי 10 או 15 דקות, אבל מניסיוני זה לוקח 20 או 25 דקות. כשהגרין יוצא מהתנור, תן לו להתיישב לכמה דקות לפני שהוא מביא אותו לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
סלט סלק שוויצרי מבושל
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
19
- מגיש 4-6 -
20
לנקות את העלים chard היטב בכמה שינויים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
21
הרם את העלים מתוך האמבטיה האחרונה שלהם ולשים אותם במחבת עם רק את הלחות נצמדת אליהם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
22
מוסיפים 2 כפיות מלח, הופכים את החום לבינוני, מכסים ומבשלים עד למכרז מלא, בערך 15-18 דקות מהרגע שהנוזל במחבת מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
23
מסננים את chard ולחץ בעדינות החוצה לחות רבה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
24
העברה למגש הגשה. כאשר פושר או לא קריר יותר מאשר טמפרטורת החדר, לזרוק עם מלח, שמן זית, ו 1 או יותר כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
25
הגישו מיד.
26
קליפות מנדרינה קפואות מלאות סורבה מנדרינה
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סורבהסורבה
27
- מגיש 4-
28
מרכיבים
29
4 מנדרינות
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
30
1 תפוזים גדולים או קטנים 2
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
31
1 לימון
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
32
1 כוס סוכר מגורען
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
33
1 ביצה לבן (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
34
3 כפות רום (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
35
לשטוף את המנדרינות במים קרים. לחתוך בצורה מסודרת את צמרותיהם בחתיכה אחת, משאיר מספיק של פתח בשבילך כדי לחלץ את הפרי, מאוחר יותר, כדי למלא את הקליפה. החזק כל מנדרינה מעל קערה ולצלול מקצרת הדר לתוך הלב שלה; לסחוט כמה שיותר מיץ לתוך הקערה, להיות זהיר מאוד להשאיר את הקליפה ללא פגע. לאחר מכן להסיר כל פרי או עיסה הנותרים מבפנים של מנדרינה כך שיש לך כדור חלול מסודר, מלא שורות. להקפיא את הפגזים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
36
מגררים את גרידת 1/2 של התפוז ו 1/2 של הלימון. מיץ תפוזים ולימון לתוך קערת מיץ מנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
37
שים את הסוכר ו 1 כוס מים לתוך סיר קטן. להפוך את החום בינוני ומערבבים מעת לעת עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
38
יוצקים את הסירופ הזה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
39
מוסיפים את תיבות התפוז והלימון המגורדות ואת תערובת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
40
מערבבים היטב. אפשר לתערובת להתקרר לחלוטין ולקרר במקרר. בשלב זה עוסק חזן בחלבון ביצה מוכה רק עד הקצפה, אך מסיבות שונות דילגתי על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
41
חבוץ את התערובת הצוננת במכונת גלידה. אם אתה רוצה, מערבבים את הרום לתוך סורבה churned; אני לא אוהב קינוחים שיש להם טעם boozy, אז עזבתי את זה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
דבש הדריםדבש הדרים
42
חזן מייעץ להקפיא את סורבה לפחות 1 שעה לפני מלית אותו לתוך הפגזים, אבל הייתי קצר בזמן וממולא מיד. פשוט כפית את סורבה לתוך הפגזים, ואז להחזיר את המנדרינות הממולאות למקפיא ולחכות 45 דקות כדי לשרת. לוח הטעימות שלי חשב סורבה יכול היה להיות פחות מתוק, אבל אז תהינו אם הפחתת הסוכר היה נותן סורבה קפוא מרקם פחות יפה; זה היה בהיר ותוסס, אם כי שום דבר מבעבע נוספה!
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סורבהסורבה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי