קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סקווש בלוט קלוי ומחית שום

סקווש בלוט קלוי ומחית שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סקווש בלוט קלוי מחית שום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותביאו את סקווש האצטרובל, תפוח גלאן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מחית דלעת קלויה עם שום צלוי, סקווש בלוט ושטרודל שום קלוי, ו דלעת עם פודינג שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מניחים את הסקווש, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
מניחים את צלחת האפייה לתוך התנור ושופכים מספיק מים לתוך תבנית האפייה כדי למלא באמצע הצדדים (זה יעזור קיטור הדלעת כך שהוא לא להתייבש, מה שהופך את הבשר קל יותר לרסק).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
מניחים את השום עטוף בנייר כסף ישירות על מדף תנור. צולים את השום ואת הדלעת עד רך מאוד, על 1 שעה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
להמיס 1 כף חמאה במחבת כבדה, קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הוסף את הכרישה ותפוח וsaute עד במכרז פריך, על 6 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
לגרוף את בשר סקווש בלוט מקורר לתוך קערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד חלקה. פתח את השום וסחוט את בשר השום הקלוי לתוך מחית הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
סקווש בלוטסקווש בלוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מוסיפים את 6 כפות הנותרים של חמאה ומחית. מערבבים את הקורנית ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מניחים את המחית בקערה הגשה העליון עם תפוח כרישה לטחון.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות