קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סקווש בלוט קלוי ומחית שום

סקווש בלוט קלוי ומחית שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סקווש בלוט קלוי מחית שום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותביאו את סקווש האצטרובל, תפוח גלאן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מחית דלעת קלויה עם שום צלוי, סקווש בלוט ושטרודל שום קלוי, ו דלעת עם פודינג שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את הסקווש, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
מניחים את צלחת האפייה לתוך התנור ושופכים מספיק מים לתוך תבנית האפייה כדי למלא באמצע הצדדים (זה יעזור קיטור הדלעת כך שהוא לא להתייבש, מה שהופך את הבשר קל יותר לרסק).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את השום עטוף בנייר כסף ישירות על מדף תנור. צולים את השום ואת הדלעת עד רך מאוד, על 1 שעה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להמיס 1 כף חמאה במחבת כבדה, קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף את הכרישה ותפוח וsaute עד במכרז פריך, על 6 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
לגרוף את בשר סקווש בלוט מקורר לתוך קערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד חלקה. פתח את השום וסחוט את בשר השום הקלוי לתוך מחית הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
סקווש בלוטסקווש בלוט
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את 6 כפות הנותרים של חמאה ומחית. מערבבים את הקורנית ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מניחים את המחית בקערה הגשה העליון עם תפוח כרישה לטחון.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון