קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סקווש בלוט קלוי ומחית שום

סקווש בלוט קלוי ומחית שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סקווש בלוט קלוי מחית שום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותביאו את סקווש האצטרובל, תפוח גלאן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מחית דלעת קלויה עם שום צלוי, סקווש בלוט ושטרודל שום קלוי, ו דלעת עם פודינג שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מניחים את הסקווש, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
מניחים את צלחת האפייה לתוך התנור ושופכים מספיק מים לתוך תבנית האפייה כדי למלא באמצע הצדדים (זה יעזור קיטור הדלעת כך שהוא לא להתייבש, מה שהופך את הבשר קל יותר לרסק).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מניחים את השום עטוף בנייר כסף ישירות על מדף תנור. צולים את השום ואת הדלעת עד רך מאוד, על 1 שעה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
להמיס 1 כף חמאה במחבת כבדה, קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף את הכרישה ותפוח וsaute עד במכרז פריך, על 6 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
לגרוף את בשר סקווש בלוט מקורר לתוך קערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד חלקה. פתח את השום וסחוט את בשר השום הקלוי לתוך מחית הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
סקווש בלוטסקווש בלוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את 6 כפות הנותרים של חמאה ומחית. מערבבים את הקורנית ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
מניחים את המחית בקערה הגשה העליון עם תפוח כרישה לטחון.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך