סקווש בלוט קלוי ומחית שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סקווש בלוט קלוי מחית שום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותביאו את סקווש האצטרובל, תפוח גלאן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מחית דלעת קלויה עם שום צלוי, סקווש בלוט ושטרודל שום קלוי, ו דלעת עם פודינג שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הסקווש, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה זכוכית.
מניחים את צלחת האפייה לתוך התנור ושופכים מספיק מים לתוך תבנית האפייה כדי למלא באמצע הצדדים (זה יעזור קיטור הדלעת כך שהוא לא להתייבש, מה שהופך את הבשר קל יותר לרסק).
מניחים את השום עטוף בנייר כסף ישירות על מדף תנור. צולים את השום ואת הדלעת עד רך מאוד, על 1 שעה. מגניב במקצת.
להמיס 1 כף חמאה במחבת כבדה, קטנה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף את הכרישה ותפוח וsaute עד במכרז פריך, על 6 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
לגרוף את בשר סקווש בלוט מקורר לתוך קערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד חלקה. פתח את השום וסחוט את בשר השום הקלוי לתוך מחית הסקווש.
מוסיפים את 6 כפות הנותרים של חמאה ומחית. מערבבים את הקורנית ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מניחים את המחית בקערה הגשה העליון עם תפוח כרישה לטחון.