סקווש טבוע אורזו
סקווש טבוע אורזו דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 345 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לך גבינת פטה, עלי נענע, שמן זית שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: סקווש טבוע אורזו, אורזו טבוע, ו מוטבע אורזו פילאף.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים את orzo ומבשלים במשך 8 דקות; פסטה יהיה מעט מבושל. שמור 1/2 כוס מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את orzo במסננת בכיור.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הדלעת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להשחים ולהתרכך, כ 4 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהוסיף את orzo מבושל ומי בישול. מביאים לרתיחה ומערבבים 3/4 של פטה; העונה עם מלח ופלפל. מבשלים עד שהמים נספגים, כ 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הנותרים 2 כפות שמן ונענע.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים את הפטה הנותרת מלמעלה ומקשטים עם מנטה קצוצה נוספת.