חזיר זיגוג דבש חריף
. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מיץ תפוזים, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: חזיר זיגוג חריף, כדורי בשר עם זיגוג חריף, ו עוף עם זיגוג חריף.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בסיר קטן, לשלב סוכר חום, מיץ אננס, דבש, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, חרדל דיז ' ון, וציפורן הקרקע. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 עד 10 דקות. תניח בצד.
אופים בשר חזיר בתנור שחומם מראש חשף במשך 2 שעות.
הסר בשר חזיר מהתנור, ומברשת עם זיגוג.
אופים במשך 30 עד 45 דקות נוספות, צחצוח בשר חזיר עם זיגוג כל 10 דקות.