סקווש ספגטי כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פעמיים ספגטי סקווש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. גשו לסופר וקנו דלעת ספגטי, מלח שום, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, כפול עגבניות פסטו ספגטי עם אטריות קישואים, ו תבשיל סקווש כפול (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400º f. פירס סקווש עם מזלג; מקום ungreased כיכר אפייה צלחת, 8x8x2 אינץ'.
אופים חשפו כ 1 שעה 30 דקות או עד מכרז.
לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
חותכים סקווש לאורך לשניים; להסיר זרעים וסיבים. שמור חצי אחד לשימוש נוסף.
הסר גדילים דמויי ספגטי עם 2 מזלגות. לזרוק סקווש, ספגטי ושאר החומרים. להחזיר תערובת ספגטי למעוך פגז לשרת.