את המתכון דלעת סתיו אפשר להכין תוך כ-35 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 385 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כתוספת. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר חום, חרדל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת תפוחים סתיו עם זיגוג קרמל , פאי תפוחים סתיו ולחם בירה סתיו .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הדלעת, 1/4 כוס פירורי קרקר, 2 כפות חמאה, ביצה, סוכר חום, חרדל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
סכין קילוף
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים לתבנית משומנת של 2-1/2 כוסות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
שלבו את שאר הפירורים והחמאה; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.