סקונס בלגן של איטון
המתכון eton בלגן לחמניות יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 35 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב, מלח, סוכר גלגלית, ושמנת קרושה. הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 5%. נסו Eton Mess, Eton Mess, ו Eton Mess (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה יחד בקערה גדולה. לשפשף את החמאה או לגרגר הרבה במעבד מזון לפירורים עדינים, ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר.
לחמם את חלב החמאה, וניל לטמפרטורת היד, ולאחר מכן לערבב אותו במהירות לתוך תערובת הקמח עם סכין. שימוש בידיים שלך, להביא את הבצק יחד, להיזהר לא לעבוד יתר על המידה את התערובת.
הפוך את הבצק על משטח עבודה מקורנן קלות וטפטף החוצה לסיבוב בעובי 2.5 ס " מ. חותמת 12 x 5 ס " מ סיבובים, לאבק את חותך עם קמח כמו שאתה חותמת אתה צריך מחדש לטפוח קישוטים לעשות 1
שים את הסיבובים על סדינים אפייה מקומטת, לצחצח את צמרות עם חלב ומפזרים קצת יותר סוכר.
אופים במשך 12-15 דקות עד הזהב.
כדי לשרת, מועכים קלות את התותים עם הריבה, ומקפלים את מרנג לתוך שמנת קרושה. לגרוף קצת תערובת תות על כל לחמניה מפוצלת, העליון עם מנה של קרם מרנג.