קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

סקיאומט

סקיאומט
סקיאומט נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 620 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לך חלב, אבקת סוכר, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקקאו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צימרים בימי שני: בראוניז קקאו כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: .

הוראות

1
הביאו חלב ושמנת לרתיחה בתבנית מטגנת בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים גרידת תפוז דם ו 1/4 כוס סוכר. מערבבים ומורידים את האש לרתיחה בינונית. בינתיים, לטאטא לבנים כדי ליצור פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גרידת תפוז דםגרידת תפוז דם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים 1/4 כוס סוכר ומיץ תפוזים בדם ומקציפים לפסגות נוקשות. סקופ 1 כף גדולה של תערובת ביצה לבן ומניחים על חלב רותח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדםמיץ תפוזים בדם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים 3 או 4 בכל פעם על חלב ומבשלים 2 דקות לכל צד, מרפרף בזהירות עם כף מטבח גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מוציאים כל סקיומטה ומניחים בקערה רדודה. אין להרתיח חלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בסיר מכוסה אמייל עם תחתית כבדה, מקציפים חלמונים עם יתרת הסוכר עד לשלב הסרט החיוור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים חלב ציד חם לתערובת החלמונים ומבשלים בזהירות על אש נמוכה כדי להסמיך בזהירות. כשהוא סמיך כמו שמנת כבדה, מוציאים לקערה מעל אמבט קרח ומקציפים עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים פודינג מבושל לקערה ומעליהם סקיומט. אבק עם קקאו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך