קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

סקלופיני הודו ורביולי סקווש עם חמאה חומה חמוצית

סקלופיני הודו ורביולי סקווש עם חמאה חומה חמוצית
סקלופיני טורקיה ורביולי סקווש עם חמאה חומה חמוצית דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מרק עוף, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. , שהוא מוצק. נסו דלעת סקווש ו Mascarpone רביולי עם חמאה חומה אגוזי לוז, צדפות עגל עם חמאה חומה וצלפים, ו רביולי חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 4 ליטרים מים מומלחים קלות לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בין שני יריעות של ניילון נצמד, פאונד חתיכות שד טורקיה לעובי 1/4 אינץ ' אפילו עם פטיש בשר. אם אין לך פטיש בשר, החלק האחורי של מחבת יעבוד בסדר. אתה יכול לעשות את זה יום קדימה ולהשאיר אותם מאוחסנים בניילון נצמד, מקופל אחד על השני. אתה יכול גם לבקש מקצב טוב לחתוך ולדפוק את ההודו בשבילך.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מחבתמחבת
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בעדינות את חתיכות טורקיה עם קמח, לטפוח את העודף; לטבול ביצים מוכות ולאחר מכן לדלות פירורי לחם. כאשר שמן חם מבעבע, להוסיף חתיכות טורקיה. אל תצטופפו במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
טורקיה כולהטורקיה כולה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בואו חום 2-3 דקות, ואז לפנות לבשל את הצד השני, עוד 30 שניות עד 1 דקה. ההודו יבשל מהר מאוד ויתייבש אם מבושל יתר על המידה. כאשר נעשה, להסיר גיליון אפייה או מגש ולשמור חם. לא לשטוף מחבת סאוט!
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
5
כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים חמאה למחבת לטחון ומניחים על חום בינוני-גבוה. במקביל, לזרוק רביולי לתוך המים הרותחים. כאשר חמאה מתחילה להפוך חום בהיר, להוסיף מרווה טרי. מערבבים במשך כמה שניות; ואז להוסיף חמוציות, ו לטגן עד עורות מתחילים להתפוצץ.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מרווה טרייהמרווה טרייה
רביולירביולי
חמאהחמאה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים דבשה, חומץ בלסמי ומרק, מגרדים את תחתית המחבת כדי לאסוף את כל הטעם של טורקיה. מבשלים עד חמוציות רכות הרוטב מעילה את הגב של כף, על 12-15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הקפד לטעום רוטב לתיבול לפני שאתה שופך אותו על טורקיה!
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמוציותחמוציות
תיבולתיבול
מולסהמולסה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בדוק רביולי עבור doneness בתוך כ 3 דקות-קמצוץ קצוות של בצק; זה צריך להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצקבצק
8
ניקוז. סדר 1/4 של רביולי לאדם על צלחות חמות שכבה חתיכת טורקיה מעל רביולי. רוטב כפית עליהם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב