קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סקמפי עם שום, צ'ילי ונענע: סקמפי קון אגליו, פפרוני ונפיטלה

סקמפי עם שום, צ'ילי ונענע: סקמפי קון אגליו, פפרוני ונפיטלה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? Scampi עם שום, צ'ילי ונענע: Scampi con Aglio, פפרוני ו Nepitella יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך יין, סרטנים ג'מבו, fronds שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Scampi עם שום, צ'ילי ונענע: Scampi con Aglio, פפרוני E Nepitella, שרימפס שום Scampi, ו שרימפס Scampi עם טוסטים שום.

הוראות

1
פצל את הסרטנים לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הסרטנים, שום jalapenos ומבשלים עד הסרטנים הפכו אדומים בצד 1 אבל השום הוא עדיין חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיף את היין ולהפוך את הסרטנים מעל לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את המנטה והשומר וזורקים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
יוצקים לתוך קערה חמה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון