סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 601 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שן שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו סלט סרדין ותפוחי אדמה עם רוטב Romesco, {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ו סלט תפוחי אדמה חדש עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תפוחי אדמה, 1 כף שמן, ו 3/8 כפית מלח על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול; לזרוק היטב מעיל.
אופים ב 400 במשך 15 דקות. מערבבים תפוחי אדמה; אופים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב ומכרז.
שלב 2 כפות שמן, מיץ, שאלוט, פפריקה, שום, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף.
מוסיפים תפוחי אדמה חמים לקערה; זורקים למעיל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. סרדינים Pat יבש עם מגבות נייר; מפזרים הנותרים 3/8 כפית מלח.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; מערבולת מעיל.
הוסף סרדינים למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד פריך ועשה.
סדר על 1 1/2 כוסות ארוגולה על כל אחד 4 צלחות.
הסר תפוחי אדמה מן ההלבשה עם כפית מחוררת; לארגן כ 3/4 כוס תפוחי אדמה על כל מנה.
טפטוף נשאר רוטב על סלטים; העליון כל אחד עם 2 סרדינים.
מגישים עם טריזי לימון; מפזרים פלפל.