קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה

סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 601 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שן שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו סלט סרדין ותפוחי אדמה עם רוטב Romesco, {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ו סלט תפוחי אדמה חדש עם ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב תפוחי אדמה, 1 כף שמן, ו 3/8 כפית מלח על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול; לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים ב 400 במשך 15 דקות. מערבבים תפוחי אדמה; אופים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שלב 2 כפות שמן, מיץ, שאלוט, פפריקה, שום, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים תפוחי אדמה חמים לקערה; זורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. סרדינים Pat יבש עם מגבות נייר; מפזרים הנותרים 3/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף סרדינים למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד פריך ועשה.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
סדר על 1 1/2 כוסות ארוגולה על כל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
10
הסר תפוחי אדמה מן ההלבשה עם כפית מחוררת; לארגן כ 3/4 כוס תפוחי אדמה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
טפטוף נשאר רוטב על סלטים; העליון כל אחד עם 2 סרדינים.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
12
מגישים עם טריזי לימון; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס