סרטן מבושל חריף
המתכון מתובל סיר סרטן יכול להיעשות כ 1 שעה ו 25 דקות. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 20 . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש מיץ לימון, אבקת צ'ילי, בשר סרטנים, ו chive. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סרטן בעציצים, סרטן בעציצים, ו סרטן בעציץ לימון.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת עד שהיא נמסה. להגביר את החום קצת להפריד את רוב מוצקי החלב (החלק הלבן קרמי מחפש) כדי להתחיל להבהיר, אבל להיזהר זה לא לשרוף. הוא מובהר כאשר יש כמה חתיכות חום אגוזים בתחתית ואת הנוזל שנותר הוא צבע זהוב ברור. קריר מעט ובזהירות לשפוך לתוך קנקן, משאיר את חתיכות אגוזי מאחור.
יוצקים את החמאה השקופה בחזרה למחבת נקייה וקצה באבקת הצ ' ילי.
חום בעדינות במשך 1-2 דקות. (החמאה תהיה ענן שוב.)
שים את שאר החומרים בקערה ועונה. בזהירות לקפל יחד עם מרית, מנסה לא לשבור את הבשר השמנמן. לטעום ולהתאים תיבול.
באופן רופף כפית את התערובת לתוך 20 100ml ramekins או לתוך אחד צלחת רדוד גדול יותר. ודא שאתה משאיר עליון ברמה נחמדה. עכשיו לשפוך על החמאה צ ' ילי הבהיר לתת כיסוי דק. מערבבים את החמאה כדי להפיץ את התבלין בכל פעם לפני שאתה לשפוך. אם החמאה מתקררת יותר מדי, אפשר לחמם אותה במיקרוגל למשך 30 שניות. מכסים את ramekins ולשים במקרר במשך 2 שעות, או לילה, עד החמאה מוגדרת.
הפוך את טוסט מלבה: קל טוסט הלחם.
חותכים את הקרום, ואז פורסים את הלחם דרך המרכז כך שיש לך פרוסות דקות במיוחד.
שים את הטוסט, לחתוך בצד למעלה, תחת בינוני עד גריל חם טוסט עד הקצוות להתכרבל. היזהר כפי שהוא שורף בקלות. מגניב, ומאחסן בשקיות פלסטיק אטומות.
הסר את הסרטן בעציץ מהמקרר שעה לפני ההגשה, אבל לשמור במקום קריר. אתה רוצה שהתערובת תהיה רכה מספיק כך שכל הטעמים החמאה טעים להתמזג לתוך הטוסט. שים כל ramekin או כפית של סרטן פיקנטי על צלחת הגשה עם טריז לימון.
פריך את טוסט מלבה, במידת הצורך, בתנור במשך 5 דקות.
מניחים כמה פרוסות על כל צלחת ומגישים.