קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סרטני קליפה רכה עם ברוקולי ראבה ופסטו עגבניות מיובשות: מולצ'ה קון ראפיני

סרטני קליפה רכה עם ברוקולי ראבה ופסטו עגבניות מיובשות: מולצ'ה קון ראפיני
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סרטנים עם קליפה רכה עם ברוקולי ראבה ופסטו עגבניות מיובשות: מולצ'ה קון ראפיני עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 4. למנה העיקרית הזו יש 2528 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 147 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ברוקולי ראבה, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, וזה מדהים. מתכונים דומים: פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה ופסטו עגבניות מיובשות, סרטנים רכים עם קומפוט עגבניות, ו פיצה עם ריבת בצל עגבניות מיובשות וברוקולי ראבה.

הוראות

1
מחממים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. הכן אמבט קרח. חתוך את הסנטימטר התחתון של גבעולי הברוקולי ראבה. מסננים את הברוקולי ראבה במים רותחים במשך 1 דקה, ואז לנקז ולצלול לתוך אמבט הקרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים שוב, מייבשים וחותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
4
בינתיים, בקערה קטנה, משרים את העגבניות המיובשות במים הרותחים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
במחבת מטגנת בגודל 10 עד 12 אינץ ' מחממים 3 כפות משמן הזית על אש בינונית-גבוהה עד שרק מעשנים. זורקים פנימה את הבצל הירוק ומבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רק נבולים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הברוקולי ראבה והורמוט ומבשלים עד שהבצל הירוק רך למדי, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברוקולי רבהברוקולי רבה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ורמוטורמוט
7
בבלנדר, שלבו את העגבניות המיובשות, עם מי ההשריה שלהן, החומץ, הצלפים ושאר 1/4 כוס שמן הזית וערבבו עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
כדי לנקות את סרטני הקליפה הרכה, חתכו את העיניים והפה. מתבלים בפלפל שחור. צולים, הופכים פעם אחת, עד שהם פריכים ואדומים, כ -5 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מחלקים את תערובת הברוקולי ראבה בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
10
מניחים 3 סרטנים על כל צלחת, מטפטפים 2 כפות מפסטו העגבניות המיובש סביב הסרטנים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות פסטועגבניות מיובשות פסטו

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרדונה, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לסרטן. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריגיו. ניתן להתאים סרטן חם (במיוחד עם חמאה) עם שרדונה חמאתית או ריזלינג פירותי פריך. אתה יכול לנסות מחזורים גלדיאטור שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.