קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סרטנים Malai קארי

סרטנים Malai קארי
Prawn Malai קארי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, גשו לסופר וקנו את שמן צמחי, זרעי הל, כורכום הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. מתכונים דומים: סרטנים Malai קארי, Mughlai Malai Kofta Curry, ו קארי קוקוס טייגר Prawn (קארי Thengai Konju).

הוראות

1
הכן את garam masala טריים: במטחנת קפה, לטחון את זרעי הל, 3 שיני שלמה, ו 3 מקלות קינמון לאבקה דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
גארם מסאלהגארם מסאלה
ציפורן שלמהציפורן שלמה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
2
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את 4 שיני שלמה, 4 תרמילי הל, ו 2 מקלות של קינמון ומטגנים במשך כמה שניות (לטפל ציפורן נוטים לקפוץ מהמחבת). מערבבים את הבצל המגורד ומפחיתים את החום בינוני-נמוך. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מתייבש והבצל כבר לא מריח גלם, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את רסק הג ' ינג ' ר ואת הדבק שום ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
5
מערבבים את הכורכום ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
כורכוםכורכום
6
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים עד העגבניות רכות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
יוצקים את המים, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. כאשר התערובת היא רק מתחת לרתיחה, מערבבים את הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מפזרים את התערובת עם כמעט כל אבקת garam masala טריים, שמירה על צביטה כדי להשתמש כקישוט. מערבבים בעדינות לשלב. אל תכסו את המחבת בשלב זה, כמו חלב קוקוס יהיה קרדל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גארם מסאלהגארם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
ברגע הסרטנים הם ורודים ומבושלים דרך, 3 עד 5 דקות, להוסיף את ghee.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
גיגי
11
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מפזרים את garam masala שמורות על המנה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.