תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטנים בגריל עם Pastan au Pistou. מנה אחת מכילה 1204 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 127 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סרטנים בגריל עם פיסטו, צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre, ו דקר בגריל עם פיסטו בזיליקום ליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במסננת, לזרוק את החצילים עם 2 כפיות מלח כשר ולתת לנקז במשך 20 דקות. יש לשטוף את החצילים היטב ולסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 שקית תרד טרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את החצילים למחבת ולתת לבשל מעל חום גבוה בינוני עד צד אחד חומים קצת. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הבצל להנמיך את החום, ערבוב מדי פעם, עד שהם הפכו רכים אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים חצי מהקישואים ומבשלים עד שגם הם מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את העגבניות. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
7
יוצקים את המים הרותחים לתוך הסיר ומוסיפים את שעועית קנלוני סחוטה, ואת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את זר garni, לכסות ומבשלים בעדינות על חום נמוך בינוני עד השעועית מחוממים דרך, על 5-8 דקות, מספיק זמן כדי לבשל את הפסטה אל דנטה.מתבלים את המרק בנדיבות עם מלח ופלפל. מערבבים את הקישואים הנותרים חתוכים לקוביות. כבה את החום והסר את המחבת מהחום בזמן שאתה מכין את הפיסטו ואת הסרטנים בגריל.
שים את השקדים, בזיליקום, פטרוזיליה, אנשובי ושמן שלהם, ושום במעבד מזון. דופק 6 או 8 פעמים עד רק בשילוב. אני מעדיף מרקם מגוון ולכן אין צורך לגרד את הצדדים. אבל אתה יכול אם אתה רוצה.הפעל את המכונה ולהוסיף את השמן בתהליך זרם איטי, יציב עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
( 23)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
להעביר את התוכן לקערה גדולה. מערבבים בגרידת לימון; מתבלים במלח ופלפל. שים בצד את רבע הכוס של הפיסטו עבור הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעליים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מחממים גריל לגובה בינוני. לזרוק את הסרטנים עם ¼ - כוס שמורה של פיסטו. גריל, הסרטנים פונים פעם אחת, עד מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד; העונה עם מלח ופלפל. ממש לפני ההגשה, מחממים מחדש את פסטה הפיסטו ומגישים את הסרטנים למעלה עם מנה גדולה של פיסטו ופלחי לימון.