קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סרטנים בגריל עם פסטה au Pistou

סרטנים בגריל עם פסטה au Pistou
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטנים בגריל עם Pastan au Pistou. מנה אחת מכילה 1204 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 127 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סרטנים בגריל עם פיסטו, צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre, ו דקר בגריל עם פיסטו בזיליקום ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במסננת, לזרוק את החצילים עם 2 כפיות מלח כשר ולתת לנקז במשך 20 דקות. יש לשטוף את החצילים היטב ולסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
לחמם את רבע כוס שמן זית בסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את החצילים למחבת ולתת לבשל מעל חום גבוה בינוני עד צד אחד חומים קצת. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הבצל להנמיך את החום, ערבוב מדי פעם, עד שהם הפכו רכים אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים חצי מהקישואים ומבשלים עד שגם הם מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את העגבניות. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
7
יוצקים את המים הרותחים לתוך הסיר ומוסיפים את שעועית קנלוני סחוטה, ואת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את זר garni, לכסות ומבשלים בעדינות על חום נמוך בינוני עד השעועית מחוממים דרך, על 5-8 דקות, מספיק זמן כדי לבשל את הפסטה אל דנטה.מתבלים את המרק בנדיבות עם מלח ופלפל. מערבבים את הקישואים הנותרים חתוכים לקוביות. כבה את החום והסר את המחבת מהחום בזמן שאתה מכין את הפיסטו ואת הסרטנים בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זר Garniזר Garni
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שים את השקדים, בזיליקום, פטרוזיליה, אנשובי ושמן שלהם, ושום במעבד מזון. דופק 6 או 8 פעמים עד רק בשילוב. אני מעדיף מרקם מגוון ולכן אין צורך לגרד את הצדדים. אבל אתה יכול אם אתה רוצה.הפעל את המכונה ולהוסיף את השמן בתהליך זרם איטי, יציב עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
( 23)( 23)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
10
להעביר את התוכן לקערה גדולה. מערבבים בגרידת לימון; מתבלים במלח ופלפל. שים בצד את רבע הכוס של הפיסטו עבור הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מחממים גריל לגובה בינוני. לזרוק את הסרטנים עם ¼ - כוס שמורה של פיסטו. גריל, הסרטנים פונים פעם אחת, עד מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד; העונה עם מלח ופלפל. ממש לפני ההגשה, מחממים מחדש את פסטה הפיסטו ומגישים את הסרטנים למעלה עם מנה גדולה של פיסטו ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טריז לימוןטריז לימון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים