פנזנלה סתיו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, עלי טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו די גרועה. נסו סתיו פנזנלה, סלט פנזנלה סתיו עם ויניגרט חמאה חום לימון, ו פנזנלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרוטונים: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהיא מקציפה. בקערה גדולה יוצקים את החמאה על 12 כוסות הלחם הקוביות וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
4
מפזרים פרמזן ופלפל שחור גרוס טרי. לזרוק לתבל את כל הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
פרמזן
לחם
5
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, עד שהקרוטונים פריכים וצבעוניים קלות מבחוץ אך עדיין רכים מבפנים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
תן להתקרר.
8
קרוטונים יכול להתבצע 1 יום קדימה מאוחסנים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
9
* ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מהלחם בן היום, ואז עובר לסכין שף כדי לחתוך את הקוביות כי זה לא קורע את הלחם. שימו לב גם שאני ממליץ לגרד את הפרמזן דק כדי שיידבק טוב יותר ללחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
לחם
קרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
שפים סכין
10
לרוטב: ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את הבצל הצהוב ומקפיצים עד לריכוך, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל צהוב
12
מוסיפים את החומץ ומערבבים בעזרת כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים שנתקעו בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
13
מעבירים לבלנדר או למעבד מזון ומחית לתערובת אחידה. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט 1/2 כוס שמן הזית ואז את המים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
14
מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה. כשהוא חם מוסיפים 1/4 כוס שמן זית. כשהשמן מתחיל לעשן, מפזרים פנימה את הפטריות. אל תערבב!
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שמן זית
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
תנו להם לרחוש עד שהם מתקרמלים בתחתית, כ -2 דקות. אם אתה זורק אותם מוקדם מדי, הם ישחררו את הנוזל שלהם ויתחילו לאדות. כשהתחתיות מקורמלות, זורקים את הפטריות, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד להשחמה טובה. מערבבים את טימין ושום ומבשלים כ 1 דקה כדי לשחרר את ניחוחם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שום
טימין
3
בקערה גדולה שלבו את הקרוטונים, הפטריות ורוטב הבצל. לזרוק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
קרוטונים
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את הסלרי, הבצל האדום והארוגולה או התרד וזורקים שוב בעדינות. טועמים ומתאימים את התיבול. מגררים פרמזן טרי מעל ומגישים מיד.