זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אורז עגבניות, איך לעשות אורז עגבניות / אורז עגבניות קל, Nasi Daging Kedah & Air Asam עגבניות (אורז בקר קדאח עם רוטב חמוץ עגבניות), ו עגבניות דאל, איך לעשות עגבניות דאל, andhra עגבניות pappu (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את מסאלה podi על ידי חימום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני; מטגנים את חנה דאל, אורד דאל, פלפלים יבשים צ ' ילה, זרעי כוסברה, זרעי כמון בשמן החם עד ריחני ומתחיל חום, על 5 דקות. טוחנים את התערובת עם הקוקוס לאבקה עדינה באמצעות מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
זרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שנה דאל
אורד דאל
זילוף בצורת לב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה. מטגנים את הבוטנים ואת זרעי החרדל בשמן החם עד הבוטנים מתחילים חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל, פלפלים ירוקים צ ' ילה, עלי קארי, ואבקת asafoetida לתערובת הבוטנים; מבשלים ומערבבים עד הבצל משחימים, 5 עד 7 דקות. מערבבים את העגבניות, כורכום, סוכר ומלח לתוך התערובת; להמשיך לבשל עד העגבניות רכות, על 10 דקות יותר. עונת עם podi מסאלה. פורר את האורז למחבת, תוך שימוש בגב כף כדי להפריד את הגרגרים הבודדים. מבשלים ומערבבים עד שהאורז מעורבב לתוך המנה וחם, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
אספוטידה
עלי קארי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכום
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)