עגבניות ירוקות מטוגנות בתנור עם לחם קל וחמאה חמוצים Rémoulade
לכו לחנות ותביאו תבלינים קריאוליים, פירורי לחם יפניים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות עם לחם וחמאה חמוצים Rémoulade, עגבניות ירוקות מטוגנות עם Rémoulade Garlicky, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס.
הוראות
חותכים עגבניות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים את שני הצדדים של עגבניות באופן שווה עם 2 כפית. מלח ו-1 כפית. פפר.
מניחים מתלה תיל מצופה ספריי בישול במחבת גליל נייר קלף מצופה 15-x 10 אינץ ' ג ' לי.
יוצקים חלב חמאה לתוך צלחת רדודה או צלחת עוגה. מערבבים יחד פאנקו, תיבול קריאולי, ופפריקה בצלחת רדודה אחרת או צלחת עוגה.
לדלות עגבניות בקמח. לטבול עגבניות בחמאה, ולדלות בתערובת panko. קל מעיל עגבניות בכל צד עם ספריי בישול; לארגן על מתלה חוט.
אופים ב 400 במשך 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם אחת אחרי 10 דקות.
מגישים עם לחם וחמאה קלילים Rmoulade חמוץ.