קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות49
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז

עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז
עגבניות ממולאות עם בשר טלה, שמיר ואורז נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, סוכר, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. מלפפון-שמיר ממולאים עגבניות שרי, קינואה אורז pilau עם שמיר ועגבניות קלויות, ו עגבניות ממולאות כבש, בסגנון מזרח תיכוני דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את צמרות את העגבניות ואת השמורה. לגרוף את רוב עיסת עם כפית, להיזהר לא לשבור את העור. דק קוצצים את עיסת, ולשמור על כל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
מפזרים את הקרביים של העגבניות עם קצת סוכר כדי לקחת את החומציות, ולאחר מכן למקם אותם על מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל והשום, ואז מבשלים בעדינות במשך כ -10 דקות עד רך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הטלה, קינמון ועגבניות טהורות, מגבירים את החום, ומטגנים עד שהבשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את עיסת העגבניות ומיץ, את האורז ואת המניה. עונה בנדיבות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות או עד שהאורז רך והנוזל נספג. להפריש להתקרר קצת, ואז מערבבים את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
ממלאים את העגבניות עד שוליים, למעלה עגבניות עם העפעפיים שלהם, טפטוף עם 2 כף שמן זית יותר, מפזרים 3 כפות מים לתוך המגש, ואז אופים במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עם סלט ולחם פריך, חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא