עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי
עגבניות עם מלית דגים בסגנון מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כוסברה, מיץ לימון, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו דג בגריל פשוט עם עגבניות מתובלות מרוקאיות, דג טגין מרוקאי עם עגבניות, זיתים ולימונים משומרים, ו ארוחות פשוטות: טאגין סנאפר אדום בסגנון מרוקאי (תבשיל דגים) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את השליש העליון של כל עגבניה, לגרוף את הזרעים ואת עיסת עם סכין אשכוליות, עוזב 1/3 אינץ ' עבה פגזים, ושומר את צמרות עיסת לשימוש נוסף.
מפזרים את החלק הפנימי של העגבניות במלח והופכים את העגבניות על מדף לניקוז במשך 30 דקות.
במחבת לא מקל חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן בו לטגן את החריץ במשך 1 דקה בכל צד.
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים את הדג, מכוסה, על חום נמוך בינוני במשך 3 עד 6 דקות, או עד שזה רק פתיתים.
הסר את המחבת מהחום ולתת לדגים להתקרר. פתית את הדגים לתוך קערה ומערבבים את קליפת לימון משומר מי מלח, כוסברה, מיץ לימון, 2 כפות של השמן הנותר. מחלקים את התערובת בין קונכיות עגבניות לטפטף אותו עם הנותרים 1 כף שמן.
בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הלימונים בשכבה אחת לזרוק את הלימונים עם המלח, לשפוך מספיק מיץ לימון עליהם רק כדי לכסות אותם, ולאפות את הלימונים, מכוסה, בתנור 200°f שחומם מראש, ערבוב מדי פעם, במשך 3 שעות.
תן ללימונים להתקרר ולהעביר אותם עם המלח שלהם למכולה אטומה. לימונים משומרים לשמור, מכוסה ומקורר, ללא הגבלת זמן.