קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי

עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי
עגבניות עם מלית דגים בסגנון מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כוסברה, מיץ לימון, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו דג בגריל פשוט עם עגבניות מתובלות מרוקאיות, דג טגין מרוקאי עם עגבניות, זיתים ולימונים משומרים, ו ארוחות פשוטות: טאגין סנאפר אדום בסגנון מרוקאי (תבשיל דגים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את השליש העליון של כל עגבניה, לגרוף את הזרעים ואת עיסת עם סכין אשכוליות, עוזב 1/3 אינץ ' עבה פגזים, ושומר את צמרות עיסת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מפזרים את החלק הפנימי של העגבניות במלח והופכים את העגבניות על מדף לניקוז במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
במחבת לא מקל חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן בו לטגן את החריץ במשך 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים את הדג, מכוסה, על חום נמוך בינוני במשך 3 עד 6 דקות, או עד שזה רק פתיתים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את המחבת מהחום ולתת לדגים להתקרר. פתית את הדגים לתוך קערה ומערבבים את קליפת לימון משומר מי מלח, כוסברה, מיץ לימון, 2 כפות של השמן הנותר. מחלקים את התערובת בין קונכיות עגבניות לטפטף אותו עם הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הלימונים בשכבה אחת לזרוק את הלימונים עם המלח, לשפוך מספיק מיץ לימון עליהם רק כדי לכסות אותם, ולאפות את הלימונים, מכוסה, בתנור 200°f שחומם מראש, ערבוב מדי פעם, במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תן ללימונים להתקרר ולהעביר אותם עם המלח שלהם למכולה אטומה. לימונים משומרים לשמור, מכוסה ומקורר, ללא הגבלת זמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות